Khas atanapi cara nerapkeun téks kana poto dina iPhone atanapi iPad

Kiwari, popularitas eusi grapik diperkirakeun bakal tumuh dina ruas Internet sélulér, ngarahkeun pangembang pikeun nyiptakeun sababaraha aplikasi anu tiasa dianggo sareng gambar. Salah sahiji aplikasi ieu pikeun alat ios nyaéta TyPic. Aplikasi ieu ngamungkinkeun anjeun pikeun superimpose téks dina poto.

Salah sahiji alesan anu kuat pikeun ngagunakeun aplikasi ieu nyaéta hargana - éta henteu sayogi di AppStore kanggo vérsi dasar TyPic, anu kalebet 7 font, anu sanés 7 bakal ngarugikeun pangguna 33 rubel.

Aplikasi na rada gampang ditanganan, khususna pikeun pangguna Instagram (anjeun panginten parantos atos terang ayana logo jasa dina ikon aplikasi). Pikeun ngamimitian, pangguna dipenta pikeun nyandak poto atanapi milih poto anu aya kanggo digarap, teras pilih saringan kanggo diterapkeun kana gambar, anu tiasa

1. Sepia (JMS)
2. Gambar hideung bodas (B + W)
3. Gambar dina warna haneut (barudak)
4. Ngagunakeun nada tiis (Ngepaskeun)
5. Saturnus - hal antara Ngepaskeun sareng Barudak

Léngkah salajengna nyaéta langsung nambihan téks. Anjeun kedah milih salah sahiji tina 14 font (sakumaha anu anjeun émut, 7 diantarana dibayar), ukuran téks sareng alignment (tengah, wates, sareng sajabana)

Dina léngkah pamungkas, pangguna tiasa milih warna téks, nerapkeun pangaruh kabur sareng nyetél transparansi prasasti. Gambar anu dihasilkeun tiasa disimpen.

Kacindekan: aplikasi henteu tiasa dianggap leyuran komprehensif bahkan pikeun tugas anu kawates sapertos kitu, kusabab sababaraha rupa nuansa.

Karugian utama pikeun pangguna bumi pasti aya kurangna dukungan pikeun Sirilik: upami pangguna ngalebetkeun téks dina basa Rusia, kaluaranana bakal janten prasasti dina font sistem, Helvetica. Kerugian anu kasohor tina TyPic nyaéta teu mungkin pikeun nambihan sababaraha tulisan sakaligus: pangguna kedah nyimpen poto nganggo téks sareng unggah deui kanggo nambihan anu salajengna, anu henteu merenah pisan.

Kaunggulan TyPic nyaéta, mimiti sagala, kesederhanaan sareng genah - sanés aplikasi anu paling fungsional, anu ngagaduhan padamelan anu khusus, tiasa ngabéréskeun kalayan gampang. Kamungkinan ngahijikeun kana jaringan sosial ogé mangrupakeun kabagjaan - TyPic damel sareng Instagram, FaceBook sareng Twitter.

download TyPic pikeun iPhone [App Store]

Tingali ogé:
Unduh PlayBoy pikeun iPhone.
Épék khusus Pilem Aksi Anyar FX sayogi pikeun diunduh.
Printic - Kirim poto anu tiasa dicitak ka babaturan anjeun langsung tina iPhone anjeun.