Anjeun hoyong pisan kéngingkeun barang sareng sumber dina Umur Kakaisaran 3, maka entong kaleungitan keren anjeun kusabab dina artikel salajengna urang bakal masihan anjeun sadayana trik sahingga anjeun tiasa kéngingkeun naon anu anjeun pikahoyong.

umur-kakaisaran-3

Umur Kakaisaran 3

Jaman Kakaisaran III sabab disebut dina basa Spanyol mangrupikeun petualangan sareng gim perang anu pikaresepeun, anu ngamungkinkeun urang salaku pamaén pikeun ngahontal pangalaman unik; anu ngahasilkeun investasi waktos anu saé, ngamungkinkeun urang nyéépkeun waktos hiburan anu hébat.

Jiga kaulinan sejen anu mirip teh curang Umur Kakaisaran 3, aranjeunna diaktipkeun dina cara saderhana; Anjeun kedah pencét tombol "Enter" salami pertandingan sareng panel obrolan bakal dibuka, teras anjeun nempatkeun paréntah curang, pencét "Enter" deui sareng éta, curang diaktipkeun; kéngingkeun inpormasi lengkep ngeunaan jenis kaulinan ieu ku ngadatangan postingan ieu  5 Kaulinan Jual Terbaik .

Curang Dasar Jaman Kakaisaran 3

Kaseueuran curang ieu ngan ukur diaktipkeun dina modeu pamuter tunggal, éta henteu sayogi ayeuna-ayeuna dina tindakan multiplayer; janten tumut kana akun pikeun nyingkahan kekeliruan. Dina cara nu sami, ngan ukur nganggo hurup leutik sareng nyalin sakumaha ditétélakeun, titik dua sanés bagian tina kode.

  • ieu heuras teuing - otomatis ngéléhkeun peta pamuter sanés.
  • Panilitian anyar nunjukkeun yén 100% hérbal tiasa obese: ingon-ingon bakal gajih geuwat.
  • X nandaan tempatna: Tingali peta, kabut perang tetep aya. Anjeun henteu kedah ngulang deui sabab upami anjeun damel, anjeun moal ningali kamajuan gedong anu aya atanapi anu nuju didamel.
  • kagancangan sok menang: ningkatkeun 100 kali langkung seueur sadaya prosés anu dilaksanakeun, sapertos desain unit, konstruksi, jst.

Pikeun hijian

Nalika curang diaktipkeun ngalangkungan kode-kode anu tangtu, urang teras ngagaduhan pangalaman anu langkung ageung sareng unik. Diantara hal-hal sanésna, aranjeunna kéngingkeun langkung seueur Emas, anu ngabantosan pikeun ningkatkeun sababaraha kamampuan.

  • sooo alus - téks komik ditampilkeun dina layar pas unit dileungitkeun atanapi gedong ancur.
  • ya kedah aya hubunganana sareng naon anu anjeun ngagaduhan: Bentuk anu disebut Mediocre Bombard pas dina titik pasokan kota anjeun, éta mangrupikeun artileri anu ngabahayakeun anu ngancurkeun sagala anu aya di jalanna nganggo Capybaras.
  • Kanada 2005: Anjeun bakal ningali Laser Bear.
  • dimana kampak éta?: ngagero George Crushington.
  • tong nyepak pitbull: éta nawiskeun anjeun Learnicorn, nyaéta pengendara unicorn anu nganggo tuxedo.
  • wuv woo vol.2: a Flying Ungu Tapir nembongan.
  • urang <3 mengembang! 1!: Anjing paling awon di dunya anu namina Fuffy diijinkeun.
  • wee ooh wee ooh - nyiptakeun BigAndy Monster Treuk.

Upami anjeun hoyong kéngingkeun sumber tambahan tambihan waé kodeu ieu:

  • Pasihan abdi kabébasan atanapi pasihkeun koin - penghargaan 10.000 koin.
  • <Disensor> (tanpa rohangan): masihan anjeun 10.000 kai.
  • Punten Sedeng Sedeng: Kéngingkeun 10.000 tuangeun.
  • mustard relish sareng ngaduruk minyak - kandaraan anu namina Flaming Hot Dog Cart nembongan.
  • sakabeh cinta: Anjeun kenging 10.000 tina masing-masing bebekelan.
  • Nova & Orion: Méré anjeun 10.000 XP.

Curang pikeun versi Dinasti Asia Age of Empire 3

Versi ieu mirip sareng ngagaduhan sababaraha curang anu diaktipkeun ngan ukur dina ékspansi ieu, anjeun ogé tiasa ngaktipkeun curang anu disebat di luhur sareng ngan upami anjeun dina modeu pamuter.

  • sacara gembleng cinta: aranjeunna masihan anjeun 10.000 tina unggal pasokan.
  • dagang plz: Ditambahkeun 10.000 ékspor.
  • Cukur atuh kayu! - Rusak sareng ngaleungitkeun sadaya kapal.
  • ding ding ding - manggil kandaraan sapertos Monster Ice Cream Treuk, jinis karinjang és krim.

umur-kakaisaran-3

Sababaraha rekomendasi

Dina jenis aksi ieu anu bade kami ngajelaskeun di handap, henteu kedah nganggo kode atanapi curang, éta mangrupikeun saran anu ngabantosan anjeun ningkatkeun kaulinan anjeun. Kami bakal nyaritakeun kumaha anjeun tiasa nganggo beurit sareng pitch dina cara ngalayanan anjeun pikeun kéngingkeun kaunggulan anu tangtu.

Nyiptakeun padumuk sareng désa

Éta lumaku dina sadaya vérsi saga. Salila pertandingan coba jaga Pusat Kota anjeun aktip; jaga anjeunna sibuk nyiptakeun padumuk sareng désa bari anjeun henteu maju ka jaman payun, unggal-unggal réngsé kagiatan ngiringan aranjeunna ka sumber sanés anu caket pikeun tetep ngahasilkeun.

Fokus kana ngumpulkeun sumber

Jalan anu mana waé anjeun tiasa kéngingkeun sumberdaya dina Age of Empires 3, penting pikeun tetep ngumpulkeun ternak, spésiés dahareun sareng buruan pikeun populasi aktip. Anjeunna ogé ngawangun kebon, kandang sapi, sareng sagala rupa gedong kaluar tina jurang anu murag.

Cara séjén pikeun kéngingkeun dahareun nyaéta ku nuturkeun ingon-ingon, anjeun tiasa kéngingkeun éta pikeun nyayogikeun katuangan pikeun sabagian penduduk. Émut ogé nganjang ka tambang pikeun ngumpulkeun emas.

Jelajahi

Trik penting séjén pikeun maju dina Age of Empire 3 nyaéta ngalakukeun éksplorasi. Peta mangrupikeun daérah ageung anu kedah dipikaterang ku pamuter; Daérah-daérah sanés dimana usaha tiasa dihasilkeun sareng bahkan milarian inklusif komérsial anu ngamungkinkeun produk ditempatkeun kedah ngaapresiasi.

Upami peta digali, anjeun bakal leres terang dimana kéngingkeun infinities sumberdaya sareng kéngingkeun lahan énggal kanggo pamekaranana. Kana waktosna aranjeunna bakal tiasa janten barak militér anu bakalan ngajaga kota anjeun.

Lebetkeun jaman Discoveries

Mangrupikeun pilihan anu saé dina awal pertandingan, anjeun kedah gancang-gancang indit ka jaman pinimukeun. Bakal aya kamungkinan langkung tumuh sareng kéngingkeun karaharjaan individu anu langkung ageung sareng pikeun sakumna penduduk; Émut kanggo tiasa ngawangun basis kauangan anu ageung, anu tiasa ngabantosan anjeun ngembangkeun karajaan anjeun ti ditu.

Kampung asal

Entong hilap, didatangan éta ti waktos ka waktos, ogé ngolah telepon pangiriman ti ditu. Coba ulah ngumpulkeun sumber daya supados henteu leungit engké; Mangrupikeun trik anu saé pamundutna nyungkeun désa sareng padamel ti kampung halaman, éta bakal janten panyadia anu saé.

Tips Akhir dina Age of Empire 3

Terang ka buruan Age of Empire 3 pikeun diunduh dina sapinuhna sareng tiasa ngajajah peta, di dinya anjeun bakal tiasa terang dimana sumberna sareng dimana karajaan atanapi kota anu langkung seueur ngembangkeun. Negosiasi sareng cobian pikeun teras nyayogikeun kamungkinan terang sababaraha alternatip perdagangan antara aranjeunna.

Anggo sadaya sumber daya anu ditawarkeun dina tulisan ieu pikeun maju langkung pageuh dina unggal tahapan gim. Kalayan trik anjeun bakal tiasa maju langkung épisién, sareng upami anjeun nganggo umur retakan karajaan 3 éta bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun pangalaman midangkeun.