Anjeun hoyong terang sadaya alternatif gim video Umur mitologi Titans. Maka tong lirén maca tulisan ieu, dimana kami bakal masihan anjeun sababaraha trik anu bakal ngabantosan anjeun pikeun langkung matuh kana kaulinan anu matak ieu.

Umur Mitologi Titans

Dianggap pérsi ékspansi anu gedé pisan tina kaulinan aslina, éta ogé dipercaya mangrupikeun salah sahiji gim pidéo anu panghadéna. Dumasar kana strategi sareng tindakan waktos, Age of Mythology the Titans ngabantosan anjeun ngadominasi Déwa tina sababaraha mitologi dunya.

oge Umur mitologi titans tiasa diunduh tina platform naon waé. Kodeu anu bakal kami ngajelaskeun di handap ditujukeun ukur pikeun édisi awal game; ogé pikeun perluasan Umur Mitologi: ékspansi titans  sareng Dongeng versi naga, éta tiasa dianggo ngan ukur dina modeu kampanye sareng henteu cocog pikeun jenis gim multipemain.

Curang dasar Jaman Mitologi Titans

Trik sareng kamampuan diaktipkeun ku mencét tombol «Enter» dina layar utama salami pertandingan; Hiji kotak obrolan atanapi dialog alit nembongan, dimana anjeun kedah nempatkeun kode.

  • KUDU TROJAN DIJUAL: aranjeunna masihan anjeun 1000 unit kai, anjeun tiasa nempatkeun éta dina sababaraha kasempetan sareng aranjeunna bakal masihan anjeun kai tanpa batas.
  • ATM OF EREBUS: 1000 unit emas dihasilkeun, sareng sapertos kai upami anjeun lebet sababaraha kali anjeun bakal ngagaduhan Emas tanpa wates.
  • MALAM MAKAN JUNK: Anjeun kéngingkeun 1000 unit tuangeun, nempatkeun sababaraha kali masihan anjeun tuangeun teu terbatas.
  • WUV WOO: Aranjeunna masihan anjeun hippo ungu ngalayang pink anu nyésakeun jalur pelangi.
  • L33T SUPA H4X0R: Ngawangun konstruksi gancang sareng bangun geuwat.
  • BAWK BAWK BOOM: Anjeun bakal ngagaduhan kakuatan pikeun ngagampangkeun pancuran meteor hayam.
  • KOTAK PANDORAS: Anjeun kéngingkeun saparapat kakuatan jenis acak.
  • GOATUNHEIM: Anjeun ngarobah sadaya unit dina peta janten domba.
  • ATAWA CANADA: bear sareng bendera Kanada némbongan, anu némbak sinar laser sareng praktis teu éléh.
  • THRILL OF VICTORY: Anjeun meunang langsung.
  • LAND OF THE TANAH: Peta diturunkeun sacara lengkep.
  • KAHANDIAN Dewa: Kengingkeun gempa ketuhanan, puting beliung, badai, sareng kakuatan meteor.
  • Mertimbangkeun Internét: Gim ngalambatkeun sadaya gerakan.
  • HAYU ANGKAT! AYEUNA!: Ningkatkeun kagancangan permainan, anjeun kedah ngantunkeun dua rohangan antara Go sareng AYEUNA.
  • HENTI JEUNG RAGUAN: Eureun nunjukkeun peta anjeun.
  • SURFING CHANNEL: Anjeun maju kana tahap salajengna tina kampanye.
  • SETEL: Sadaya sato dina peta teu dikonci sareng anjeun tiasa ngendalikeunana.
  • GRAIN ENGINERER: Aranjeunna ngagaduhan langkung seueur tuangeun, ngalangkungan penggemukan sato anu kaleuleuwihi.
  • RED TIDE - ngahurungkeun cai beureum sakumaha getih sareng lauk janten awan serangga.
  • JENIS Kakuatan: Ta dilélérkeun Forkboy, patani raksasa.
  • Abdi hoyong TEH MONYET !!! 1!: Anjeun dipasihan pasukan monyét.
  • INTERVENSI Ilahi: Anjeun ngeusian deui sadaya kakuatan ilahi.
  • DINA WENGI GALUNG: Ganti nada lampu gim, gaduh 4 pilihan kacaangan.
  • ISIS nguping PLEA MY: Anjeun langsung dilélér para pahlawan dina kampanye.
  • SIEUN PUPUKAN: Kengingkeun kakuatan tina bushes leumpang.
  • Senén: Ningkatkeun kasusah musuh AI Kecerdasan Ponggawa.
  • TITANOMACHY: Anjeun kéngingkeun titan.
  • ZENOS PARADOX: Méré kakuatan acak, kaasup kakuatan Atlantik.
  • MAUTAN ATLANTIS: Anjeun gaduh pahlawan Atlantean.
  • TINFOIL HAT Unit diturunkeun ka nu bogana.
  • Tombol RESET: sadaya gedong dina peta ngaleungit.
  • BARKBARKBARKBARKBARK: Anjeun kéngingkeun anjing anu séhat pisan.

Anjeun ogé tiasa terang trik sanés tina gaya ieu, ngadatangan tulisan ieu PC Starcraft. Anjeun moal tiasa kaleungitan ieu.

Trik sanés dina Age Mythology The Titans

Aya ogé rangkéan trik anu henteu kedah diterapkeun ku kode, Sababaraha ngan ukur gumantung kana katerampilan sareng pangetahuan pamuter, hayu urang tingali:

Kumaha cara maju gancang?

Anggo 12 dugi ka 16 désa pikeun ngumpulkeun tuangeun; teras tempatkeun 9 pikeun ngempelkeun kai sareng anu sanés 9 pikeun ngempelkeun Emas ku cara ieu kamajuan dina kumpulan dua kali lipat sareng aranjeunna ngerjakeun tahapan kaunggulan sareng penaklukan, tapi anjeun ogé tiasa nerapkeun ieu:

  • Ngawangun tilu opat imah sakaligus
  • Ngawangun sadaya bumi anjeun masih tiasa ngawangun.
  • Ngawangun sakitar opat struktur militér, rumah panjang upami anjeun urang Nordik, garéja sareng gedong sanés.
  • Upami anjeun hoyong meunang gancang, ngalatih seueur unit sareng nyerang saatos ngalanglang.
  • Ningkatkeun jumlah penduduk désa, milari jalma anu berpengalaman anu anjeun kenal ku aranjeunna kusabab wargana sami sareng 3 désa biasa, sareng pahlawan sakitar 4 désa.
  • Perkawis tuangeun, kumpulkeun dugi ka 30 rébu unit tuangeun saatos nincak umur heroik atanapi umur katilu, ogé 15 rébu emas sareng kai.
  • Serangan serangan ti dua sisi anu béda, ieu matak lieur musuh sareng moal tiasa terang dimana pasukan utama anjeun.
  • Maju ka jaman mitos sareng ngumpulkeun unit anu kuat; ieu paling épéktip ngalawan musuh sapertos colossi sareng mumia.
  • Upami anjeun tiasa kéngingkeun cai anjeun kedah ngala lauk di dataran luhur.
  • Anggo bumi anu rajin; Upami pusat penduduk anjeun aya di hiji pulau anjeun tiasa ngalatih ballistae, ieu bakal ngalelepkeun kapal musuh sareng ngalelepkeun prajurit.
  • Upami anjeun maén salaku urang Mesir, anggo témbok kalayan pertahanan sareng serangan, éta diwangun ku baju waja anu alus sareng ngandung sababaraha titik kahirupan; anjeun tiasa ngawangun menara di tukangeun aranjeunna pikeun ngancurkeun lawan anjeun.
  • Atur peta ogé, nomeran daérah dimana anjeun tiasa ngawangun menara di sekitar tambang emas sareng tempat jaga, ieu nyegah serangan musuh.
  • Nyiapkeun saloba désa anu tiasa.
  • Entong nyembah ka Athena khususna upami anjeun hoyong ngalatih pasukan kavaleri, anjeunna ngan ukur masihan manpaat pikeun tentara leumpang anu mangaruhan unit kavaleri.
  • Ngatur kakawasaan dewa kalayan éfisién, ulah runtah meteor, gunana ngan ukur dina panto titans sareng henteu ngaleungitkeun penjaga.
  • Ningkatkeun gudang senjata upami anjeun henteu ngaoptimalkeunana anjeun bakal kaleungitan sadayana. Upami anjeun ngagaduhan senjata anu saé, bahkan hoplite tiasa ngéléhkeun juara lain.
  • Seueur jalma tungtungna kaleungitan sabab anu aranjeunna lakukeun nyaéta balik ka prajurit juara. Kalayan sadaya pembaruan gudang senjata anjeun kumplit, hoplite anu beurat bahkan tiasa ngelehkeun hoplite juara tanpa paningkatan ieu.
  • Ngajajah sepanjang waktos perlu terang musuh anjeun, armada artileri sareng naon waé anu aya hubunganana sareng pasukanana.

saran

Aya pilihan pikeun ngaunduh Umur mitologi titans dina basa Spanyol lengkep gratis pikeun PC Dina sababaraha platform sareng situs, anjeun ngan ukur kedah terang mana anu paling dipercaya.