Unduhan pidéo Facebook kana komputer anjeun

 

Dina jaringan sosial Facebook, dimungkinkeun pikeun unggah (nambihan) sareng nonton sababaraha video. Tapi tim pangembangan henteu ngenalkeun kamampuan pikeun ngaunduh pidéo anu sami ieu kana komputer. Tapi seueur pangguna anu nyanghareupan kanyataan yén perlu pikeun ngaunduh pidéo tina sosial ieu. jaringan. Dina kasus sapertos kitu, sababaraha program pembantunya sumping pikeun nyalametkeun anu ngamungkinkeun anjeun ngaunduh pidéo Facebook kana komputer.

Unduh pidéo tina Facebook

Anjeun mimitina kedah milari dimana dimana mendakan pidéo anu anjeun kedah unduh dina komputer. Barina ogé, henteu sadayana terang yén mustahil pikeun milarian pidéo anu diperyogikeun cukup ku ngetikkeun téks dina pamilarian, sakumaha anu dilakukeun dina jasa YouTube populér.

Pidéo na aya dina grup atanapi dina halaman réncang. Buka halaman anu diperyogikeun sareng milari tabna "Pidéo" tinggaleun dina ménu. Ku ngaklik, anjeun tiasa ningali sadaya pidéo anu sayogi.

 

Ayeuna parantos jelas dimana ayana pidéo anu diunduh, anjeun tiasa ngamimitian masang program pikeun nga-unduh eusi anu diperyogikeun. Aya sababaraha solusi sapertos kitu, masing-masing gaduh kaunggulan sareng karugian masing-masing. Hayu urang marios sababaraha pilihan download.

Cara 1: Simpen tina

Ieu mangrupikeun salah sahiji program anu paling umum ayeuna. Ku masang Savefrom, anjeun bakal tiasa ngaunduh pidéo sanés ngan ukur tina Facebook, tapi ogé tina seueur sumber daya populér anu sanés. Aya dua cara pikeun ngaunduh pidéo nganggo program ieu.

 

Upami anjeun henteu badé masang Savefrom dina komputer, turutan lengkah ieu:

  1. Buka halaman wéb resmi, dimana anjeun bakal ningali lapangan dimana anjeun kedah ngalebetkeun tautan kana video anu diperyogikeun.
  2. Salin tautan anu diperyogikeun tina Facebook ku pencét katuhu dina pidéo sareng milih "Tembongkeun url pidéo" .
  3. Ayeuna témpélkeun tautan dina bidang khusus sareng pilih kualitas anu anjeun peryogikeun.

Saatos unduhan réngsé, anjeun tiasa ngalakukeun manipulasi ku file ieu.

 

Anjeun tiasa ogé ngajantenkeun metodeu unduhan upami anjeun masangkeun Savefrom dina komputer. Ieu tiasa dilakukeun sapertos kieu:

  1. Pokokna, buka situs resmi, dimana anjeun kedah pencét tombol na "Masang" , perenahna dina panel luhur.
  2. Ayeuna anjeun bakal dibawa ka halaman anyar anu anjeun ngan ukur kedah diklik "Unduh" .
  3. Tungguan unduhan réngsé sareng turutan pamasangan anu gampang, teras balikan deui panyungsi anjeun sareng mimitian damel sareng program.

Punten perhatoskeun yén masang Savefrom ogé bakal ngaunduh program tambihan anu henteu diperyogikeun pikeun sadaya pangguna, sareng sakapeung setélan sapertos kitu tiasa nyababkeun komputer henteu tiasa dianggo. Kituna, sateuacan ngamimitian pamasangan, pupus centang kotak centang anu teu perlu dina jandéla supados sadayana tiasa hasil saé.

Saatos masang Savefrom, anjeun tiasa ngamimitian panyungsi anjeun sareng buka Facebook. Pilih pidéo anu diperyogikeun. Ayeuna anjeun tiasa ningali ikon khusus di sisi kénca layar pidéo, ngaklik anu bakal ngamimitian unduhan. Anjeun tiasa ogé milih kualitas anu anjeun pikahoyong.

 

Dina titik ieu, Savefrom sayogi pikeun panyungsi anu paling populér: Yandex Browser , Mozilla ti Firefox , opera , Google sareng Chrome .

Способ 2: Downloader Freemake Video

Program ieu ngagaduhan sababaraha kaunggulan tibatan Savefrom. Sareng éta mangrupikeun kanyataan yén langsung saatos unggah pidéo, anjeun tiasa ngarobih kana ampir sadaya format ku pilihan kualitas.

Pamasangan utiliti ieu cukup saderhana. Kanggo ngalakukeun ieu, kantun buka situs resmi Freemake Video Downloader teras klik «Unduhan gratis» pikeun ngaunduh programna. Sakali unduhan réngsé, pasang Freemake Video Downloader ku nuturkeun pitunjuk saderhana dina installer.

 

Ayeuna anjeun tiasa ngamimitian ngaunduh pidéo tina Facebook. Pikeun ngalakukeun ieu, lakukeun hal-hal ieu:

  1. Ngan nyalin tautan kana pidéo anu anjeun pikahoyong. Kumaha carana ngalakukeun ieu dijelaskeun sakedik di luhur.
  2. Dina program éta sorangan, pencét dina "URL Témpél".
  3. Ayeuna, pikeun ngaunduh pidéo tina Facebook, anjeun kedah angkat ka program tina halaman na.
  4. Teras Anjeun tiasa milih kualitas pidio anu diperyogikeun.
  5. Upami diperlukeun, atur parameter pikeun ngarobah kana format anu diperyogikeun. Upami teu kitu, pencét waé «Unduh sareng ngarobih» pikeun ngamimitian diunduh.

Saatos unduhan réngsé, anjeun sacara bébas tiasa ngalaksanakeun rupa-rupa manipulasi sareng file ieu.

Lengkah 3: YTD Video Downloader

Ieu mangrupikeun alat anu pikaresepeun pisan pikeun ngaunduh pidéo tina jaringan sosial Facebook. Kauntungannana tibatan batur nyaéta anjeun tiasa ngaunduh sababaraha file dina waktos anu sami. Pasang sababaraha video pikeun diunduh, éta sadayana bakal diunduh hiji-hiji.

Unduh YTD Video Downloader tina halaman wéb resmi

Anjeun tiasa masang sareng nganggo utilitas ieu sapertos kieu:

  1. Buka halaman wéb resmi teras pencét «Unduhan gratis» pikeun mimiti ngundeur program.
  2. Saatos unduhan réngsé, turutan pamasangan anu gampang sareng buka program.
  3. Ayeuna anjeun tiasa nempelkeun tautan kana video anu diperyogikeun teras pencét "Unduh" .

Metode 4: jasa online FbDown.net

Ladenan online saderhana bakal ngamungkinkeun anjeun ngaunduh pidéo naon waé anu anjeun pikahoyong kalayan gancang tanpa masang alat tambahan.

    1. Pikeun ngamimitian, buka pidéo dina Facebook, anu teras bakal diunduh, pencét-katuhu dina éta sareng pilih Tembongkeun URL dina pidéo .
    2. Salin tautan anu nembongan dina clipboard.
    3. Buka halaman layanan online FbDown.net. Di padesaan «Lebetkeun URL pidéo Facebook» témpélkeun tautan anu parantos disalin sateuacanna teras pencét tombol na "Unduh" .

Punten perhatoskeun yén layanan online moal ngijinkeun anjeun ngaunduh pidéo ku pameungpeuk iklan aktip, janten upami anjeun nganggo, anjeun kedah lirénkeun operasi na dina halaman ieu sateuacan anjeun ngamimitian.

  1. Anjeun bakal ditawarkeun pilihan pikeun ngaunduh pidéo dina kualitas normal atanapi dina HD. Pas anjeun milih salah sahiji tina dua tombol anu sayogi, browser bakal mimiti diunduh.

Metode 5: tanpa nganggo alat pihak katilu

Ternyata, pidéo naon waé anu dipasang dina layanan Facebook tiasa diunduh kana komputer pisan henteu nganggo ekstensi pembantunya, jasa online, sareng utilitas.

  1. Buka pidio anu anjeun hoyong unduh. Pencét katuhu dina pidéo teras pilih Tembongkeun URL pidéo.
  2. Salin alamat pidéo lengkep anu dipidangkeun.
  3. Ngadamel tab anyar dina peramban sareng témpélkeun tautan anu parantos disalin kana bilah alamat, tapi tong pencét Enter pikeun nganapigasi. Ngaganti «Www» jeung «M» dina alamatna, satutasna anjeun tiasa mencét tombol Enter.
  4. Puterkeun pidéo éta, teras pencét-katuhu dina éta sareng pilih "Simpen pidéo salaku" .
  5. Windows Explorer anu biasana bakal nembongan dina layar, dimana anjeun kedah netepkeun folder dina komputer dimana pidéo na bakal disimpen sareng, upami perlu, tangtukeun nami pikeun éta. Calik!

Aya puluhan pakakas parangkat lunak anu ngabantosan unduh pidéo tina sababaraha situs, kalebet Facebook, tapi éta sadayana béda-béda minimalna. Tulisan anu sami masihan program anu paling populér sareng gampang dianggo anu tiasa anjeun unduh pidéo tina jaringan sosial Facebook.