Uninstalling Google Play Services dina telepon sélulér Meizu

Uninstalling Google Play Services dina telepon sélulér Meizu

Terus di pikiran. Prosedur pikeun ngahapus jasa Google tina smartphone Android dina kalolobaan kasus ngalibatkeun meunangkeun hak akar sateuacanna. Ieu henteu dianjurkeun pikeun pamaké inexperienced alatan potensi resiko masalah alat.

Maca ogé: Kumaha Ngahapus Play Market / Google Photos / Uninstallable Apps on Android

Metode 1: Google Apps Installer

Google Apps Installer, aplikasi anu dirarancang khusus pikeun telepon sélulér Meizu anu ngamungkinkeun jasa Google dipasang dina alat dina sababaraha ketukan, parantos janten prominence saatos produsén sacara resmi ngantunkeun pra-instalasi komponén Layanan Google. Solusina ogé tiasa dianggo pikeun ngahapus pakét ieu, peryogi Meizu Digital Content Store tos dipasang.

  1. Buka aplikasi App Store sareng ketok bar teang di luhur antarmuka.

  2. Anggo keyboard virtual pikeun nuliskeun nami "Google Apps Installer" terus pencét "Milarian"..

  3. Saatos hasil négatip, pencét "Teangan toko software séjén".

  4. Dina hasil pamilarian, angkat ka halaman resmi aplikasi anu anjeun milarian.

  5. Pencét "Masang".pikeun ngamimitian prosés pamasangan parangkat lunak dina telepon anjeun.

  6. Saatos prosedur parantos réngsé, buka parangkat lunak. Ieu tiasa dilakukeun langsung tina halaman toko atanapi tina desktop ku cara ngetok ikon anu aya. Sakali dina ménu utama, pencét tombol "Mupus".teras mastikeun tindakan dina kotak dialog.

    Ieu bakal ngamimitian prosés ngabersihkeun sadaya komponén parangkat lunak anu aya hubunganana sareng jasa Google Play tina sistem operasi.

  7. Penting! Dina mangsa nu bakal datang, lamun perlu, Anjeun bisa reinstall software jauh dina telepon. Ieu tiasa dilakukeun nganggo pamasang Google Apps anu sami atanapi alternatif sapertos OpenGapps, anu dibahas sacara rinci dina tulisan anu misah dina halaman wéb kami.

    Maca deui: Kumaha carana masang Google Play Market dina telepon sélulér Meizu anjeun

Métode 2: Pedoman Umum

Aya parentah umum pikeun mupus instalan jasa Google anu dianggo pikeun sababaraha telepon sélulér Android. Sababaraha alat bakal ngidinan Anjeun pikeun ngalakukeun tugas kalawan parabot sorangan, tapi di hal nu ilahar anjeun kudu install software husus, sanggeus diala hak superuser saméméhna.

Baca ogé: Kumaha kéngingkeun hak root dina Android

Anjeun oge bisa make komputer pribadi pikeun uninstall komponén tina Service Google. Sadaya metode anu sayogi dijelaskeun sacara rinci dina tulisan ku panulis sanés dina halaman wéb kami. Upami solusi anu dibahas di luhur henteu efektif, kami nyarankeun yén anjeun ngarujuk kana éta.

Maca deui: Kumaha Ngahapus Google Play Services dina Android

Kami resep kami sanggup ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?

Bagikeun tulisan ieu dina Média sosial:


eureun kreatif
Trucoteca.com
a kumaha ngalakukeun
Zona Pahlawan
Panggihan-Online