VidIQ pikeun Opera

Masang panyambung

Hijina kasusah pangguna Opera bakal aya nalika nganggo ekstensi vidIQ nyaéta pamasanganana. Ieu kusabab para pangembang henteu acan nambihan ka toko resmi, janten gabungana dilakukeun ngalangkungan Chrome Web Store. Jang ngalampahkeun ieu, pasang ekstensi anu misah, sareng ngan éta mangrupikeun tambihan vidIQ. Maca ngeunaan éta sacara rinci dina artikel sanés dina situs kami.

Baca deui: Masang ekstensi ti Toko Wéb Chrome di Opera

Sakali ekstensi bantu dipasang, teraskeun nambihan vidIQ ku ngaklik tautan ieu. Ayeuna tombol pasti bakal némbongan sareng moal aya masalah dina tugas ieu.

Skip pikeun ngaunduh vidIQ ngalangkungan Chrome Web Store

Suksés pamasangan dituduhkeun ku tombol "Cabut tina Opera".ditampilkeun tibatan "Masang".. Saatos ngaléngkahkeun léngkah ieu, anjeun tiasa langsung ngabiasaan diri ku fitur panyambungna anu aya sareng cobian fitur gratisna.

Tinjauan klip

Tujuan utama penyuluhan anu dimaksud nyaéta nunjukkeun statistik global video anu ditingali duanana dina kanal anjeun sareng pesaing anjeun. Ieu ngamungkinkeun anjeun ngawas kinerja dina sababaraha periode waktos anu béda sareng ngartos dina jangka waktu waktos pidéo anu paling seueur kagiatanana sareng naon tingkat papacangan pemirsa dina waktos anu sami. Ukur buka pidéo naon waé sareng maénkeun éta. Kotak vidIQ bakal némbongan di belah katuhu, nembongkeun formulir otorisasina. Ngadamel akun upami anjeun teu acan gaduh, atanapi lebet nganggo akun Google anjeun sareng kaitkeun saluran YouTube anjeun langsung.

Saatos éta, anjeun tiasa ngamimitian ulasan langsung. Blok kalayan judul anu saluyu nunjukkeun épéktipitas pidéo ti pamekar perpanjangan, jumlah total tampilan, jumlahna per jam, sareng durasi playback rata-rata. Waktos nonton tanggung jawab pikeun partisipasi pemirsa, tapi koefisien "Kuring resep" sareng "Kuring teu resep" ogé ditambahan. Pangguna anu diidinan ngalangkungan Facebook ngagaduhan inpormasi anu langkung umum.

Hayu urang ngalih ka blok salajengna - "Saluran".Versi gratis nyayogikeun inpormasi ngeunaan total jumlah pintonan pikeun sapanjang waktos, ogé pikeun sadidinten. Versi gratis nyayogikeun inpormasi ngeunaan total pandangan pikeun sapanjang waktos sareng sadidinten, nagara pendaptaran saluran, waktos ningali, jumlah palanggan sareng pertumbuhanana langkung ti 24 jam. Hatur nuhun kana statistik bulanan, tiasa kahartos upami kinerja saluran na ningkat atanapi henteu. Blok ieu tiasa dianggo dina cara anu sami sareng anu sateuacanna, nunjukkeun dirina nalika leres-leres pidéo naon waé anu ditingali, kalebet na nyalira.

Tag tiasa diawasi dina blok vidIQ pangénggalna, dimana sadayana kecap konci anu ditambih sareng kaitanana ditampilkeun. Téma saluran sareng tag ogé didaptarkeun di dieu. Dina vérsi gratis anjeun moal mendakan langkung seueur inpormasi nalika nonton pidéo na.

Kanggo inpormasi SEO rinci sareng tips optimasi dina bentuk daptar cek, mésér versi lengkep vidIQ, anu kalebet sajumlah ageung fitur pikeun panyipta eusi ngaoptimalkeun sareng ngamajukeun kontén sacara épéktip.

Tingali tulbar

Sadaya pamilik saluran YouTube anu parantos unggah sahenteuna sababaraha video wawuh kana dasbor dimana aranjeunna tiasa ngatur eusi sareng ningali data analitik. vidIQ nawiskeun sababaraha fungsi bantu dina ménu ieu, nyayogikeun data anu langkung panjang. Pikeun navigasi gancang, tarik turun menu penyuluhan teras pencét dina jalur "Parabot Parangkat"..

Arahkeun ikon lampiran pikeun kéngingkeun panémbong terakhir sareng statistik sanés. Grafik ditampilkeun dina detil anu pangsaéna, janten anjeun moal ngagaduhan masalah pikeun nganalisis global. Aya ogé tips ngeunaan cara ningkatkeun pidéo anjeun, tapi éta ngan ukur sayogi saatos mésér versi lengkep plugin na.

Bagéan salajengna tina dasbor museur kana nyukcruk sababaraha komponén dina waktos anu sami. Ieu kalebet inpormasi saingan, béwara trend, sareng bahkan sababaraha bonus, prestasi vidIQ. Anjeun tiasa diajar langkung seueur ngeunaan sadaya fitur ieu ku ngan saukur diklik dina garis anu dipikahoyong.

Catet yén seuseueurna, sapertos "Pesaing".Éta ngan ukur sayogi saatos otorisasi saluran dina situs resmi. Anjeun ngalakukeun ieu ku cara nyolok éta sareng ngeusian inpormasi umum ngeunaan téma, tag, sareng atribut sanésna.

Visualisasi data dina saluran

Nalika ningali saluran khusus, vidIQ ogé nawiskeun sababaraha widget anu ngamungkinkeun anjeun ngalakukeun tindakan anu sateuacanna henteu sayogi dina YouTube. Anjeun kedah mimitian ku ngékspor CSV, format file dimana inpormasi ngeunaan saluran anu dipilih disimpen kanggo analisa sareng impor langkung, contona dina Excel. Pencét kana tombol ékspor kanggo terang aturan pikeun tindakan ieu.

Tombol di belah katuhu nyaéta. "Tambahkeun saingan."anu ngamungkinkeun anjeun mindahkeun saluran kana daptar anu ngorondang sareng kéngingkeun conto data dina waktos anu tepat. Ku cara ieu, anjeun tiasa gancang terang iraha sareng video mana anu nuju tren, tag mana anu paling relevan ayeuna, sareng saha anu ngagaduhan paling seueur pandangan dina hiji waktos.

Hotkeys VidIQ

Di luhur kami parantos nyarioskeun ngeunaan panel ekstensi anu nembongan nalika anjeun mencét tombol na di luhur peramban, tapi kami ngan ukur némpél tombol pintas YouTube (henteu jelas naha bagian ieu disebut "konci", kumargi éta ngeunaan tombol panganteur). Aya ogé konci anu ngamungkinkeun anjeun langsung ka situs VidIQ kana profil anjeun pikeun kéngingkeun inpormasi anu aya hubunganana.

Pertama kali anjeun ngotéktak, anjeun kedah ngalengkepan otorisasina ku nuturkeun pitunjuk dina layar. Punten baca kabijakan privasi ku saksama, sabab panyambungna ngumpulkeun data pangguna sareng nganggona kanggo analisa. Aranjeunna pastina moal maok kecap akses anjeun, tapi anjeun kedah waspada kana tindakan manajemén saluran anjeun kéngingkeun alat ieu.

Sakali lebet, anjeun tiasa sacara bébas milarian bagian-bagianna kalayan dasbor utama, video khusus sareng data palanggan, ningali inpormasi anu anjeun peryogikeun. Ti dieu, pesaing ogé ditambihan, kinerja pidéo sareng minat pamirsa dianalisis. Entong hilap seueur fitur anu sayogi saatos mésér VidIQ versi lengkep.

Setélan éksténsif umum

Kami badé bérés ulasan ku konfigurasi umum éksténsif, anu anjeun tiasa ngédit sesuai karesep anjeun, ngan ukur nyéépkeun tombol sareng panel inpormasi anu anjeun hoyong tingali nalika nganggo jasa hosting vidéo sacara rutin. Ieu bakal ngabongkar sadayana halaman nyingkirkeun unsur-unsur anu teu diperyogikeun. Pikeun buka setélan ménu vidIQ, pencét tombol pakait.

Tab anyar bakal dibuka dimana anjeun tiasa ngendalikeun setélan ku cara ngaktipkeun atanapi pupus centang dina kotak centang. Ku cara kieu, anjeun tiasa nganonaktifkeun seueur jalan pintas sareng panel dina halaman manajer video.

Kami bungah yén kami tiasa ngabantosan anjeun dina masalah.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?