Pembaruan Discord Gagal - Solusi Kasalahan

Discord mangrupikeun aplikasi anu luar biasa anu paling umum pikeun komunikasi sareng ningkatkeun. Nanging, sababaraha pangguna parantos mendakan masalah sareng kasalahan Pembaruan Discord Gagal, nyababkeun program gagal ngamimitian. Dina kalolobaan kaayaan, Discord macét dina période pembaharuan anu gagal…

baca leuwih

Naon HappyMod sareng naon anu dianggo?

Jalma anu nganggo Android gaduh pilihan dina halaman wéb resmi pikeun tiasa ngaunduh aplikasi sareng kaulinan anu dipikahoyong, tapi urang ogé gaduh alternatif anu pikaresepeun anu disebut HappyMod. Anjeun oge bisa make eta haratis sarta tanpa kudu install root atawa hal aneh. Tapi meureun, anjeun heran naon jinis reliabilitas anu aya…

baca leuwih

Time.Windows.Com: Kasalahan Sinkronisasi waktos

Waktos mangrupikeun artos, tapi sadayana artos di dunya henteu tiasa ngagaleuh anjeun langkung waktos. Ku sabab kitu, sadaya gadget anu anjeun mésér ogé rinci waktosna, kalebet PC anjeun. Naon kajadian nalika time.windows.com teu jalan? Anjeun dina bahaya ragrag balik dina naon anu anjeun lakukeun. Anjeun peryogi langkung seueur tibatan…

baca leuwih

Gstatic Naon eta? Éta bahaya? Kasalahan sareng Solusi

Aya sababaraha laporan jalma anu merhatikeun "Gstatic.com" dina panyungsi na sareng sababaraha laporan ngeunaan individu anu dialihkeun dina panyungsina ku "Gstatic". Dina téks ieu, kami bakal nungtun anjeun ngeunaan mangpaat domain ieu sareng ngantepkeun anjeun terang upami éta aman. Baca ogé: Naon SearchApp.exe sareng tiasa ditumpurkeun atanapi dipiceun? Naon …

baca leuwih

TrackId=sp-006 – Kumaha carana nyabut eta?

Parasit ieu sanés pembajak browser biasa anu tiasa katingali ngarobih halaman bumi sareng mesin pencari atanapi ningalikeun sajumlah ageung iklan. Éta langkung halus sareng peryogi sakedik deui kanggo ningali yén sistem anjeun katépaan. Samentara éta, éta bakal ngalacak kagiatan browsing anjeun,…

baca leuwih

Leupaskeun Iklan X (Parentah Lengser) jalan

Ads X mangrupikeun aplikasi adware anu luar biasa anu nampilkeun iklan anu teu dihoyongkeun dina Google Chrome sareng panyungsi sanés Ads X mangrupikeun program anu teu kaduga (PUP) anu dikategorikeun salaku adware ku sarjana kaamanan. Aplikasi palsu ieu biasana asup ka komputer individu anu dibuntel sareng freeware sareng via apdet na ...

baca leuwih

Bytefence Antimalware, naon éta sareng kumaha ngahapusna

Bytefence mangrupikeun program antipirus anu mayar anu nyayogikeun versi freeware. Aplikasi ieu didamel ku perusahaan Byte Technologies, sareng kamungkinan éta parantos dipasang dina PC anjeun tanpa anjeun sadar. Kami nunjukkeun anjeun naon Bytefense sareng kumaha anjeun tiasa ngahapus ku cara anu saderhana. Naha anjeun parantos dipasang BYTEFENDE DI…

baca leuwih

Naon mrt.exe sareng kuring kedah ngahapusna? (Panungtun 2022)

Naon mrt.exe? MRT aya hubunganana sareng utilitas panyabutan Microsoft dina Windows. Sareng mrt.exe mangrupikeun file utami pikeun ngalaksanakeun utilitas panyabutan ieu tina Microsoft dina Windows 10. Sawaktos Anjeun tos ngaktipkeun Windows 10 apdet, iraha wae anjeun ngamutahirkeun sistem Anjeun, MRT ieu ogé bakal diropéa napel na apdet ...

baca leuwih