Windows 11 taskbar di luhur sareng fitur Taskbar11 anu sanés

Diantara "fitur-fitur anyar" sanés dina Windows 11 nyaéta henteu mampuh mindahkeun béréndélan: éta salawasna aya di handapeun layar. Sareng, sapertos anu sering terjadi, Utiliti pihak katilu nembongan ngarobihna teu lami saatos diluncurkeun sistem operasi anu anyar. Tulisan ieu ngeunaan perangkat lunak Taskbar 11 gratis.

Taskbar11 ngamungkinkeun anjeun nyepelkeun taskbar Windows 11 ka luhur layar, ngirangan atanapi ngagedékeun taskbar sareng nyabut ikon anu teu diperyogikeun (éta ogé tiasa dilakukeun dina Preferensi).

Ngaropea bar tugas Windows 11 dina Taskbar11

Unduh utilitas Taskbar11 tina halaman resmi GitHub pamekar. Punten perhatoskeun Microsoft Edge's SmartScreen Filter tiasa ngahalangan unduhan éta. Alesanna nyaéta "low advertising", numutkeun VirusTotal file na bersih saatos nyerat ieu.

Saatos ngaunduh sareng ngajalankeun Taskbar11, jandela setélan program bakal kabuka, dimana anjeun tiasa ngonpigurasikeun pilihan ieu:

  1. Tugas bar posisi - Posisi taskbar. Dua pilihan: di handap atanapi di luhur desktop.
  2. Tugas bar ukuran - Ukuran taskbar. Standar, alit atanapi ageung. Punten perhatoskeun upami anjeun milih ukuran anu alit, daérah jamna bakal pareum.
  3. Tugas bar Lentong - lokasi (tombol bumi kénca atanapi tengah).
  4. Tugas bar Ikon - Kamampuh ngaktipkeun atanapi nganonaktipkeun ikon bilah tugas, sapertos milarian, ngobrol, ningali tugas, sareng applet (widget).
  5. Tugas bar Rincón Ikon - Ikon sistem di daérah béja (ngetik input, panel touch, panel touch virtual).
  6. Tugas bar Paripolah - Kotak centang ngamungkinkeun nyumputkeun taskbar sacara otomatis tina layar.

Sakali anjeun parantos réngsé milih setélan anu anjeun pikaresep, cukup klik "Simpen" sareng data na disimpen (ditulis kana pendaptaran) sareng browser dibalikan deui. Hasilna, anjeun bakal langsung ningali hasil pangaluyuan, dina conto anu ditingalikeun dina gambar, fitur utama program - ngalihkeun taskbar Windows 11 ka luhur.

Pidio

Dina tés kuring Utilitas tiasa dianggo sareng sababaraha bug. Khususna, ménu nalika tombol home dipencet dibuka kénca ogé, sanaos tombol éta nyalira aya di tengahna. Kuring ogé perhatoskeun yén setélan henteu teras disimpen saatos mencét tombol simpen. Nanging, kuring henteu ngaluarkeun yén sababaraha pamiarsa tiasa resep kana gunana.