Ngaronjatkeun tina Windows XP kana Service Pack 3

Pembaruan Service Pack 3 pikeun Windows XP mangrupikeun paket anu ngandung seueur tambihan sareng perbaikan anu diperyogikeun pikeun ningkatkeun kaamanan sareng kinerja sistem operasi.

Unduh sareng pasang Service Pack 3

Sakumaha anjeun terang, dukungan Windows XP réngsé sakitar 2014, janten teu mungkin pikeun milarian sareng ngaunduh bungkusan na tina halaman wéb resmi Microsoft. Aya jalan kaluar tina kaayaan ieu: unduh SP3 tina awan kami.

Unduh pembaruan SP3

Sakali diunduh, anjeun kedah masang bungkus kana komputer anjeun, anu bakal kami laksanakeun.

Syarat sistem

Urang peryogi sahenteuna 2GB rohangan bébas dina sistem disk partisi (volume dimana ayana folder "Windows") pikeun installer tiasa dianggo leres. Sistem operasi panginten sateuacanna parantos diénggalan sareng SP1 atanapi SP2. Pikeun Windows XP SP3 teu kedah masang bungkusan.

Titik penting anu sanés: teu aya paket SP3 pikeun sistem 64-bit, janten anjeun moal tiasa ningkatkeun, contona, Windows XP SP2 x64 kana Service Pack 3.

Persiapan instalasi

  1. Pamasangan bungkus bakal gagal upami anjeun sateuacanna masang apdet ieu:
    • Pakakas bagikeun komputer.
    • Pakét Interface User Multilingual pikeun Jauh Desktop Connection versi 6.0.

    Éta bakal ditingalikeun dina bagian standar "Masang sareng uninstall program" в "Panel kontrol"..

    Pikeun ningali apdet anu dipasang, kotakna kedah diparios "Tembongkeun apdet".. Upami bungkusan sateuacanna aya dina daptar, éta kedah dihapus.

  2. Salajengna, wajib pikeun nganonaktifkeun sadayana panyalindungan virus, sabab program ieu tiasa nyegah file dirobih sareng disalin kana folder sistem.

    Baca deui: Kumaha mareuman antivirus

  3. Ngadamel titik balikkeun. Hal ieu dilakukeun sahingga anjeun tiasa "ngagulung deui" upami aya kasalahan sareng ngadat saatos masang SP3.

    Baca deui: Kumaha carana mulangkeun sistem Windows XP

Saatos padamelan parantos réngsé, anjeun tiasa ngamimitian masang bungkus jasa. Aya dua cara pikeun ngalakukeun éta: tina Windows anu ngajalankeun atanapi nganggo boot disk.

Baca ogé: Kumaha cara ngadamel Windows XP boot disk

Pamasangan desktop

Cara masang SP3 ieu henteu bénten sareng pamasangan program normal. Sadaya léngkah kedah dilakukeun dina akun pangurus.

  1. Ngajalankeun file WindowsXP-KB936929-SP3-x86-RUS.exe ku ngaklik dua kali maka éta bakal mimiti nimba file kana folder dina sistem drive.

  2. Maca sareng turutan saranna, teras pencét "Teras"..

  3. Teras, anjeun kedah maca sareng nampi perjanjian lisénsi.

  4. Prosés instalasi na rada gancang.

    Sakali réngsé, tombol na diklik "Rengse".. Anjeun teu kedah ngalakukeun nanaon deui, installer bakal ngahurungkeun komputer nyalira.

  5. Salajengna, urang bakal dipenta ngantosan pembaruan parantos réngsé.

    Urang ogé kedah mutuskeun naha atanapi henteu ngalanggan pembaruan otomatis teras pencét "Teras"..

Éta pisan, ayeuna log normal sareng nganggo Windows XP SP3.

Masang tina disk boot

Jinis pamasangan ieu bakal nyegah sababaraha kagagalan, contona, upami anjeun henteu tiasa nganonaktifkeun program antipirus lengkep. Pikeun nyiptakeun boot disk urang peryogi dua program - nLite (pikeun ngahijikeun bungkus jasa kana distribusi instalasi), UltraISO (kanggo nyerat gambarna kana disk atanapi flash drive).

Unduh nLite.

Microsoft .NET Framework versi 2.0 atanapi langkung luhur ogé diperyogikeun pikeun program pikeun leres fungsina.

Unduh Microsoft .NET Framework

  1. Lebetkeun Windows XP SP1 atanapi SP2 disk kana drive teras salin sadaya file kana folder anu anjeun damel tadi. Catet yén jalur folder, ogé namina, henteu kedah ngandung karakter Sirilik, janten solusi anu pangsaéna nyaéta nempatkeun éta dina akar drive sistem.

  2. Ngajalankeun program nLite sareng ngarobih basa dina jandéla ngamimitian.

  3. Teras klik tombol "Révisi". sareng pilih folder file kami.

  4. Program bakal mariksa file dina folder sareng masihan anjeun inpormasi ngeunaan vérsi sareng paket SP.

  5. Bypass jandéla preselection ku mencét "Teras"..

  6. Pilihan tugas. Bisi kami éta ngeunaan integrasi paket jasa sareng nyiptakeun gambar boot.

  7. Dina jandéla anu salajengna, klik tombol na "Kanggo milih". sareng satuju pikeun miceun pembaruan sateuacanna tina distribusi.

  8. Pencét OK.

  9. Milarian file WindowsXP-KB936929-SP3-x86-RUS.exe dina hard drive anjeun teras pencét "Muka"..

  10. Léngkah salajengna nyaéta nimba file installer

    sareng integrasi.

  11. Sakali prosés na réngsé, pencét OK dina kotak dialog,

    lajeng "Teras"..

  12. Ninggalkeun sadaya nilai standar, pencét tombol. "Nyiptakeun ISO". sareng pilih lokasi sareng nami gambarna.

  13. Nalika prosés nyiptakeun gambar réngsé, anjeun ngan saukur tiasa nutup program.

  14. Pikeun ngaduruk gambar kana CD, buka UltraISO teras pencét ikon cakram ngaduruk dina bilah alat luhur.

  15. Kami milih drive anu badé "rekam", kami nyaluyukeun kagancangan nyerat minimum, urang milarian gambar anu diciptakeun sareng kami mukakeunana.

  16. Pencét tombol catetan sareng antosan dugi ka réngsé.

Upami anjeun raoseun nganggo flash drive, anjeun ogé tiasa ngarekam kana média éta.

Inpormasi lengkep: Kumaha cara ngadamel flash drive bootable

Ayeuna anjeun kedah boot tina drive ieu sareng masang sareng data pangguna anu disimpen (baca tulisan ngeunaan pamulihan sistem anu dikaitkeun di luhur dina tulisan).

kacindekan:

Ngamutahirkeun sistem operasi Windows XP anjeun sareng Service Pack 3 bakal ngamungkinkeun anjeun ningkatkeun kaamanan komputer, ogé ngagunakeun sumberdaya sistem anu langkung éfisién. Saran anu dirumuskeun dina tulisan ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun ngalakukeun éta kalayan gancang sareng gampang.

Kami bungah yén kami parantos tiasa ngabantosan anjeun dina masalah anjeun.

Ngajelaskeun naon anu henteu hasil pikeun anjeun.
Spesialis kami bakal nyobian ngaréspon gancang-gancang.

Naha tulisan ieu ngabantosan anjeun?