Salajengna dina tulisan ieu kami bakal ngantepkeun anjeun terang sadayana detil anu paling penting ngeunaan Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan. Anjeun teu tiasa sono sadaya inpormasi anu kami gaduh pikeun anjeun.

xuanlong ragrag 3 bedil serbu

Sagala detil penting

Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan

Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan Éta dikembangkeun sareng dirarancang berkat grup pangembang asal Asia pikeun Tentara Pembébasan Rahayat ngalangkungan perang Wars, sareng tujuan utama pikeun ngahijikeun unggal host Cina sareng host Amérika anu kagolong kana kolom kalima.

Tujuan utama Rifle nyaéta pikeun gampang muru kartrid 5,56 mm, salian ti ngagunakeun majalah dugi ka dua puluh opat puteran. Di sisi anu sanésna, sajumlah ageung senjata ieu parantos diselundupkeun ka Amérika Serikat pikeun dianggo ku agén sareng sagala rupa simpatisan Cina anu aya di Basisir Wétan.

Seueur Senjata Serangan terus beroperasi sanaos ampir dua ratus taun saatos perang, sareng ogé parantos diumumkeun yén senjata sapertos éta parantos didamel dina kaayaan pasca perang.

Fitur tina Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan

Pakarang ieu katelah senjata api dina modeu otomatis anu didamel kanggo dianggo perang. The Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan éta sanggup ngaluarkeun kartrid dugi ka 5,6 milimeter, salian ti nganggo majalah tilu puluh genep buleud. Di sisi anu sanésna, éta dipikaterang janten senjata kalayan tingkat kakuatan pangluhurna di kelasna.

Ogé, éta ngagaduhan biaya anu sami sareng AP salian ti multiplier kritis sareng dispersi anu tiasa dianggo dina cara anu sami sareng bedil serangan anu sanés. Nya kitu, Rifle ngagaduhan daya tahan anu sami sareng bedil serangan Cina sanésna, ngajantenkeunana bedil serang paling rapuh kadua di buruan sareng tetep di tukang perforator.

Sanaos kanyataanna yén bagian cadangan anu dianggo pikeun senjata ieu cukup goréng pikeun sadaya karakter anu aya dina tahapan handap gim, masing-masing pangguna anu paling bergengsi bakal betah kéngingkeun bedil serang Cina.

El Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan éta ngagaduhan tingkat buruk pisan langkung luhur tibatan senjata sanésna, salian ti buruk anu paling parah, nempatkeunana di tempat kadua ngalawan sadaya senjata anu langkung alit. Di sisi anu sanésna, urang tiasa mastikeun yén bedilna gaduh majalah anu dirobih tina tilu puluh sareng janten pélor, janten dua belas pélor langkung seueur tibatan model bedil serbu anu sanés.

Daya tahan bedil

Anu kawéntar Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan éta ngagaduhan kapasitas operasi anu dugi ka sarébu saratus hiji pélor, kalayan kasetaraan dugi ka tilu puluh, salian ti backrest. Jauh ieu sateuacan ngarusak, ngajaga dina kaayaan anu pangsaéna.

Ilaharna bedil ieu nyayogikeun dugi ka saratus hiji babak langkung alit tibatan bedil serangan Cina anu biasa, nanging éta masih mangrupikeun pilihan anu luar biasa pikeun seueur pamaén.

Upami anjeun hoyong terang ngeunaan senjata sanés anu aya di buruan, urang ngajak anjeun nuliskeun tulisan ieu ngeunaan Bedil serangan 4 Fallout, sahingga anjeun gaduh sadayana inpormasi anu diperyogikeun ngeunaan éta.

xuanlong ragrag 3 bedil serbu

Langkung seueur rinci

Salajengna urang bakal ngantepkeun anjeun terang sababaraha ciri atanapi detil anu langkung penting tina luar biasa ieu Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan sahingga ku cara ieu anjeun tiasa terang masing-masing kapanasaran anu paling penting.

Xuanlong Fallout 3 Rifle Serangan Nyerang

Dupi anjeun linggih mikiran naon waé varian bedil? Penting anjeun terang inpormasi ieu upami anjeun meryogikeun pilihan anu ngagaduhan fungsi anu sami.

Senapan Serangan Cina parantos janten salah sahiji varian anu paling dikenal nalika urang nyarioskeun Fallout 3 anu terkenal, ku sabab kitu penting pikeun terang babandingan duanana pilihan:

Bedil serangan Cina

Mimiti, urang tiasa mastikeun yén pilihan ieu dilakukeun salaku varian ngagaduhan:

Hiji Karusakan per Serangan sabelas (11), Karusakan per Detik dalapan puluh dalapan (88), Serangan per Detik dalapan (8), Ganda 0,13 x, Karusakan Kritik sapuluh (10), Jumlah Serangan dina PPN tilu (3), Aksi Titik Aksi tina dua puluh tilu (23), Karuksakan per Titik Aksi tina 1.4, Panyebaran Pakarang 1.5, Kapasitas Kamar dua puluh opat (24), Durasi sarébu dua ratus dua belas (1212), Beurat tujuh (7), Némbaran Lambaran lima ratus (500) sareng Nisbah Nimbang Beurat 71,4.

Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan

Mimiti, urang tiasa mastikeun yén pilihan ieu dilakukeun salaku varian ngagaduhan:

Hiji Rusak per Serangan dua belas (12), Rusak per Detik salapan puluh genep (96), Serangan per Detik dalapan (8), Ganda 0,13 x, Karuksakan Kritik dua belas (12), Jumlah Serangan dina PPN tilu (3), Aksi Titik Aksi tina dua puluh tilu (23), Karuksakan per Titik Aksi 1.6, Panyebaran Pakarang 1.5, Kapasitas Kamar tilu puluh genep genep (36), Durasi sarébu saratus sabelas (1111), Beurat tujuh (7), Nilai dina Pelat opat ratus (400) sareng Rasio Nilai Beurat dina 57,1.

lokasi

Kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun mendakan Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan dina awak Splendor ayana di réstoran caket dieu Stasion Subway di Jury Street. Said mayit moal muncul dugi teu lami saatos pamilon parantos réngsé misi.

Misi Patali Rifle

Misi anu aya hubunganana sareng Xuanlong Fallout 3 Serangan Serangan Éta mangrupikeun "Jiggs Loot", dina waktos pamuter parantos berhasil ngalaksanakeun sadaya tatarucingan tanpa raoseun di Museum Téknologi, bedil tiasa didamel ngalangkungan Corpse of Splendor.

Catetan penting

Di sisi anu sanésna, urang tiasa nyarios yén Rifle moal tiasa langsung dikirimkeun ngaliwatan misi "Ékonomi Kekerasan" anu henteu dipasang.

Ogé, sarjana Cina anu ngagolongkeun komodo kana sistem anu béda, contona: Song Huizong ngayakeun lima naga warna anu béda.

Ayeuna, urang leres-leres ngarepkeun yén masing-masing detil anu disayogikeun ka anjeun dina tulisan ieu sesuai ka karep anjeun sareng éta ogé bakal dianggo pikeun anjeun di hareup.