Ngarengsekeun masalah kinerja video di Zoom

Pilihan 1: Video kaluar

Ngalirkeun pidéo ti sisi anjeun ka Zoom panginten henteu sayogi kusabab dua alesan, anu kadua peryogi perhatian khusus. Khususna, larangan dina sisi sistem operasi mangrupikeun masalah anu paling sering, sabab aplikasi anu ditaroskeun ngan saukur teu tiasa ngadeteksi kaméra.

Alesan 1: Kaméra ditumpurkeun

Alesan anu paling atra pikeun pidéo kaluar henteu jalan nyaéta kaméra ditumpurkeun ngaliwatan setélan program liwat tombol anu aya dina panel handap. Kaayaanana tiasa dilereskeun ku mencét tombol Tombol "Aktipkeun pidéo". dina sagala platform na confirming aksés ka komponén numbu. Dina boh kasus, gambar kaméra bakal nembongan dina layar.

Maca deui: Aktipkeun kaméra dina Zoom

Ogé, nengetan kamungkinan panitia konperénsi maksa ngagantungkeun pidéo, sanaos tanpa mode otomatis, sapertos anu dilakukeun ku mikropon. Janten, pidéo tiasa diblokir ku administrator sési kusabab sababaraha alesan, anu henteu tiasa dihindari ku cara internal atanapi éksternal.

Alesan 2: Watesan Pihak Katilu

Topik anu paling éksténsif nyaéta larangan pihak katilu anu ditumpukeun dina aplikasi ku sistem operasi sorangan atanapi aya hubunganana sareng gangguan kaméra. Pikeun ngamimitian, upami anjeun nganggo alat sélulér atanapi komputer anu ngajalankeun Windows 10 atanapi engké, anjeun kedah nganjang ka setélan privasi anjeun sareng ngantepkeun kaméra dianggo ku sadayana atanapi ku aplikasi khusus.

Maca deui: Ngungkulan Masalah Kaméra Zoom

Upami tindakan di luhur henteu ngahasilkeun nanaon, anjeun kedah nganggo program anu sanés pikeun mariksa alat sareng ngan saatos éta ngalih ka solusi anu langkung radikal. Salaku pilihan terakhir, anjeun kedah ngagentos kaméra upami gambarna henteu muncul dina aplikasi anu sanés, atanapi sahenteuna pasang deui aplikasi upami hasilna langkung nguntungkeun.

Pilihan 2: Video asup

Ngablokir pidéo anu asup dina Zoom mangrupikeun masalah anu jarang sabab utusan utamina ngurus pidéo sareng fitur audio anu aya hubunganana. Upami anjeun mendakan kaayaan sapertos kitu, masalahna paling dipikaresep kusabab aplikasi anu salah atanapi aktivasina teu kahaja tina salah sahiji fungsi internal.

Cukang lantaranana 1: Pidéo asup diblokir

Ngaliwatan setélan tina kaméra terpadu, nu sadia ka sadaya pamilon konferensi tanpa iwal, kasebut nyaéta dimungkinkeun pikeun forcibly meungpeuk sinyal video asup, nu mangpaat dina kasus tabungan lalulintas, contona. Pilihan ieu ngan relevan lamun gambar statik masih ditampilkeun tinimbang poto nu nelepon sanggeus ngahurungkeun kaméra.

Komputer

  1. Pikeun nganonaktipkeun pilihan di luhur dina versi desktop Zoom, buka jandela utama program, klik tab Tab «Bumi». tur klik dina ikon gear. A bagian sarupa bisa dibuka langsung salila konferensi ku milih "Setélan pidéo". dina dropdown luhureun unsur "Mimitian / eureun video".
  2. Upami diperlukeun, klik tab sacara manual "Pidéo". ngaliwatan menu on kénca jandela konfigurasi tur gulung ka handap kaca. Di dieu anjeun kedah pupus centang kotak centang "Aktipkeun pungsi eureun video asup.".
  3. Henteu kedah nyimpen setélan énggal sacara manual, sadaya parobihan diterapkeun dina latar tukang. Ogé, upami parameter diédit nalika sési komunikasi, anjeun tiasa langsung ningali hasilna.

Alat sélulér

  1. Beda anu signifikan antara aplikasi sélulér sareng versi desktop Zoom nyaéta watesan setélan, sahingga mustahil pikeun ngarobih parameter anu ditaroskeun di luar konperénsi. Ku alatan éta, hal kahiji anu kudu dipigawé nyaéta nyambung ka sési jeung ngan lajengkeun kana konfigurasi software.
  2. Sakali anjeun ngartos sambungan, di sisi katuhu panel handap, tarik handap menu "Canggih". sareng angkat "Konfigurasi konperénsi".. Pikeun nganonaktipkeun parameter anu dimaksud, paké geseran "Eureun video asup.".
  3. Anjeun ngan ukur tiasa pariksa yén aliran pidéo pamilon tiasa jalan ku gabung dina konperénsi sareng pangguna sanés. Upami anjeun saacanna parantos ngaksés saluran anu cocog, parobihan éta bakal dianggo pas anjeun kaluar tina bagian setélan anu ditangtukeun.

Alesan 2: Parangkat lunak gagal

Masalah anu langkung global, sering mangaruhan seueur fungsi sakaligus, nyaéta utusan anu teu tiasa dianggo, contona disababkeun ku pembaruan. Solusi dina hal ieu nyaéta pamasangan ulang lengkep aplikasi sareng ngahapus sadaya data pangguna, henteu paduli alatna.

Komputer

  1. Cara dasar sareng universal pikeun ngahapus Zoom tina komputer anjeun, anu anjeun kedah laksanakeun heula, nyaéta "Aplikasi sareng Fitur".. Pikeun muka kategori ieu, anjeun tiasa nganggo ménu tombol mouse katuhu dina ikon Ikon imah.atanapi pilih "Aplikasi". dina kaca utama setélan sistem.

    Baca ogé: Uninstall program tina komputer Windows

  2. Dina tab anu dituduhkeun, milarian "Zum". dina daptar umum, klik-kénca pikeun milih sareng nganggo "Mupus". Saatos mastikeun tindakan ieu, program bakal dipupus tina komputer.
  3. Pikeun masang deui klien, angkat ka halaman wéb resmi parangkat lunak, unduh sareng buka file EXE pamasangan. Dina kasus parangkat lunak ieu, pamasangan lengkep otomatis.

    Inpormasi lengkep: Masang Ngazum kana komputer anjeun

  4. Upami anjeun henteu hoyong unduh file tina situs wéb resmi sareng anjeun masih nganggo Windows 10 atanapi 11, anjeun tiasa angkat ka Microsoft Store. Dina hal ieu, ngan klik tombol "Masang".bari nalika réngsé dina desktop jeung dina menu nu "Mimitian" potong kompas imah bakal muncul.

Alat sélulér

  1. Pikeun masang deui aplikasi dina telepon anjeun, anjeun kedah nganjang ka setélan, pilih "Zum". tina daptar program anu dipasang sareng nganggo pilihan "Mupus". Dina sababaraha telepon sélulér sareng iPhone khususna, uninstall tiasa dilakukeun langsung tina layar utama.

    Baca deui: Nyabut aplikasi telepon

  2. Anjeun tiasa pasang deui tina halaman toko aplikasi resmi, anu langsung gumantung kana alat anjeun, tapi léngkah-léngkahna ampir sami. Sadaya anu anjeun kedah laksanakeun nyaéta nuturkeun tautan anu saluyu sareng pencét tombol awan atanapi tombol "Masang"..

    Inpormasi langkung seueur: Pasang Zoom dina telepon sélulér anjeun

  3. Tungtungna, teu mungkin mun teu nyebut hiji fungsi telepon sélulér Android anu ngamungkinkeun data tina aplikasi individu dihapus. Mun anjeun teu hoyong ngalakukeun reinstall pinuh, Anjeun bisa ngamimitian ku ngalakukeun hiji cleanup memori kapaksa ngaliwatan setélan sistem.

    Baca ogé: Kumaha mupus cache aplikasi dina Android

  4. Penting pikeun dicatet di dieu yén ngahapus data sering nyababkeun masalah anu langkung serius sareng aplikasi moal tiasa boot engké. Paduli, reinstall nu kudu mantuan, kaasup ngalereskeun panyabab kahiji dina bagian parentah ku otomatis ngareset sadaya setelan internal.